top of page
IMG_4023_edited.jpg

 yin 

 är 

 vägen 

 in 

Stockholm ● Mamita Sthlm ● 14th of October

Välkomna in i mjukhet, flöde och kärlek inåt i denna härliga, extralånga yinklass med Inga!

 

Yinyoga är en revolutionerande yogaform som är mjuk och lugn samtidigt som den är kraftfull och transformerande. Den hjälper oss att landa i både sinne och kropp, hitta stillhet och hinna ikapp. Och det bästa av allt – den passar alla!

 

Under denna två timmar långa klass kommer vi att fokusera på självkärlek – att ta emot villkorslös kärlek från oss själva och ta hand om oss precis som att vi vore vår egen mamma eller bästa vän. Att hela det som varit sårat på ett kärleksfullt och omfamnande sätt.

 

Inga är en älskad yogalärare, uppskattad för sitt intuitiva och kreativa sätt att undervisa. Hennes intention är att guida dig närmare dig själv och din sanning, och även ge dig lite att klura på på din väg. Hon håller klasser, workshops och lärarutbildningar främst i Stockholm och skapar meditations- och yogasmycken som stöttar vår inre väg och utveckling.

 

Efter klassen bjuder vi på tilltugg i Mamita Sthlms mysiga lounge.

 

Söndagen 14/10, 10:00-12:00

Mamita Sthlm, Vikingagatan 29

Pris: 290kr

Boka din plats genom att mejla till inga@thecrystalclearpath.com. Ange eventuella allergier!

 

Praktiskt:

Dörrarna öppnas 9:45 så att du kan landa i lugn och ro. Det finns mattor att låna, men om du önskar får du självklart ta med en egen. Det kan vara skönt att ha strumpor och något långärmat under klassen.


 

bottom of page