top of page
photo-1486166077379-1a49b60859d9.jpg

 karmic release 

 frigörelse genom 

 våra chakran 

Stockholm ● Mamita Sthlm ● 28th of September

"How people treat you is their karma, how you react is yours"
~ Wayne Dyer

 

Våra karmiska band påverkar oss på djupet, i det vi säger, ägnar oss åt och manifesterar. Ibland är det medvetet, ibland går det helt under radarn. Hur det än är så behöver vi inte bära gamla ok, beskydda gamla sår och agera utifrån gamla rädslor. Vi kan ta tid för självkärlek och titta på var rötterna till det som uppstår i nuet egentligen tar vägen. Och vi kan lösa upp knutarna som finns där, sakta men säkert.

Den här kvällen tillsammans på Mamita kommer vi att ägna åt just det. Tania och Inga kommer att guida dig intuitivt och kärleksfullt med våra nedre chakran (energihjul i kroppen) som portal in i vår utforskning.

~ Genom att landa i kroppen tar vi oss in på djupet
~ Genom varsam dynamisk chakrameditation tar vi fram det som är redo att helas och transformeras
~ Genom mjuk och integrativ yogapraktik förkroppsligar vi vår innersta sanning och låter allt få hitta sin nya plats

Det här är en kväll för alla som känner sig dragna till den, helt oavsett tidigare erfarenhet.

 

NÄR: 28/9, 18:00-20:00
PRIS: 290:-
BOKNING: Anmäl dig till inga@thecrystalclearpath.com. Ange hur många ni är och eventuella allergier. (Återbetalning görs ej, men du kan alltid ge bort din plats till en vän eller spara platsen till nästa event.)

Efteråt bjuder vi på te och lite gott att tugga på.

Bra att tänka på: Ha sköna kläder du fritt kan röra dig och ta med extratröja och strumpor så att du är varm i vilan.


OM OSS
Inga är en älskad yogalärare, uppskattad för sitt intuitiva och kreativa sätt att undervisa. Hennes intention är att guida dig närmare dig själv och din sanning, och även ge dig lite att klura på på din väg. Hon håller klasser, workshops och lärarutbildningar främst i Stockholm och skapar meditations- och yogasmycken som stöttar vår inre väg och utveckling.

Tania är meditationsledare, esoterisk livscoach, medial rådgivare och andlig mentor med många tacksamma och nöjda kunder. Hon är även certifierad healer och jobbar nära med tarot. Tania specialiserar sig på just karmiska frågor (lagen om orsak och verkan) och hjälper människor att hitta sin alldeles egna väg till lycka och framgång tack vare en lättare karmisk ryggsäck.

bottom of page